Üdvözöllek a SOUND STUDIO oldalán!

PROFIL:

  • Zenei alapok, hangfelvételek, reklámok, remixek, iskolai és óvodai rendezvényekre, ünnepségekre zenei anyag készítése.
  • Hangszerelés. Cd-re archiválás.
  • Több 100 kész zenék közül való válogatás.

www.soundstudio.hu
PRIVÁT KÉPEK:
Biográfia

1975. szeptember 6-án születtem Csengerben. A mátészalkai Zalka Máté zenetagozatos általános iskola elvégzése után az Esze Tamás Gimnáziumba vettem az irányt. Ekkor kerültem be egy helyi rockzenekarba mint basszusgitáros, ami később kisebb átalakulások után Szinkron néven futott. Rendszeres tagjai voltunk a tokaji rock-gyermekei tábornak és ennek volt köszönhető egy lemezszerződés, ami meg is valósult. Gidófalvy Attila / Lord, Karthago / irányításával 1994-ben megjelent első és egyben utolsó lemezünk. Főiskolai tanulmányimat Debrecenben a KFRTKF-en folytattam ahol 2000-ben diplomáztam. Ezekben az időkben mint Dj is jelen voltam különböző egyetemi és főiskolai bulikban. 2004-2005-ig a Nyíregyházi Főiskolán zongorametodikai tanulmányokat folytattam. 2005. szeptemberétől Szegeden /SZTE/ ének-zentanári szakot végeztem. 2009. januárjában diplomáztam. Főállásban gimnáziumban tanítok, másodállásban zongorát oktatok és mindemellett a saját hangstúdiómban ügyködöm. Zenei adottságaimat édesapámtól örököltem aki ének-zenetanár, karnagy és sokszor zeneszerző és hangszerelő. Így kerültem már gyerekkoromban közel a zenéhez. Az általa szervezett és rendezett karácsonyi hangversenyeken /évente 6-7 alkalom/ immáron 30 éve aktív tagja vagyok. Az elmúlt 15 éve a zenekari, technikai dolgokat egyengetem. Már gimnazista koromban zenei alapokat, kíséreteket készítettem iskoláknak, színházaknak, szólistáknak. A basszusgitárt billentyűs hangszerekre cseréltem. /köszi Johann!/ Ezek után komolyabban kezdtem foglalkozni a stúdiózással. Lassú gyűjtögetéssel vettem meg első igazi hangszereimet, amelyekkel a minőséget és a kor elvárásait is tudtam taratani. A szüleim házában alakítottam ki kicsi hangstúdiómat, amit mára már kinőttem. Nagy fába vágtam a fejszét, amikor úgy döntöttem, hogy saját házat és ehhez egy új és nagyobb stúdiót építek. Hála, mára összejött és új erővel, technikával és rengeteg megrendeléssel dolgozom. Nagy örömet jelent számomra, hogy nem csak a környékemről igénylik a munkámat, hanem már országosan is keresnek.

Külön köszönöm a segítséget feleségemnek Edinának, hogy elviselte, amikor egész éjszaka fúrtam a falakat, Kopek Tibinek a parkettázást és a perforálást, Apunak és Kovács Pistinek a szivacsragasztást, Szakynak /aki a legjobb vőfély/ a forrasztásokat és a fényképeket, Kovács Lacinak, Horilla Sanyinak és Dj Scatynak a számítógépes szervízeléseket. Moszinak a szakmai tanácsokat.